Trafikalt instruktørkurs i førstehjelp (TGFI)

05. februar 2018 11:00 - 06. februar 2018 16:00

Ved Oslo Røde Kors

kerstin@rodekorsforstehjelp.no

975 81 560

https://www.rodekorsforstehjelp.no/produkter/kurs/trafikalt-grunnkurs/instruktorkurs-trafikalt-grunnkurs-forstehjelp-tgf/

Kategorier: Instruktørkurs


 

Dette er et 12 timers instruktørkurs holdt av godkjent hovedinstruktør i trafikalt instruktørkurs førstehjelp (TGFI). Kurset går over 2 dager og kvalifiserer deltakerne til å undervise i Førstehjelp på Trafikalt grunnkurs (TGF), etter utdanningskrav til Trafikklærere fra Vegdirektoratet.

Skjermbilde 2017 12 18 kl. 08.07.36

 

Tid:
Dag 1: 5. februar klokken 11-18
Dag 2: 6. februar klokken 9-16

Varighet:
12 timer

Pris:
4.500,-

Påmelding:
På Røde Kors Førstehjelp sin nettside eller direkte til Røde Kors sin Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 975 81 560.

Trafikalt grunnkurs er kurs som kvalifiserer kjørelærere som skal undervise i førstehjelpdelen på det trafikale grunnkurset (TGF). Instruktørkurset er over 12 timer og blir holdt av NFR godkjent hovedinstruktør i TGFI.

Alle som underviser i førstehjelp på TGF må ha gjennomgått dette kurset. Kurset er godkjent og utviklet av Norsk Førstehjelpsråd og i hht gjeldende retningslinjer. Det vil ved jevne mellomrom bli satt opp kurs i de største byene.

Vi utdanner instruktører som kan undervise i førstehjelpsdelen på Trafikalt grunnkurs.

Dag 1 (5. februar klokken 11-18), Trafikalt instruktørkurs førstehjelp og repetisjonskurs:
Hovedinstruktøren går igjennom kurset i sin helhet slik det skal gjennomføres for elever, gir tips og beskriver metodikken. Fordeling av framføringsoppgaver for neste dag. I tillegg går hovedinstruktør igjennom hjerte og lungeredning, akutte skader og blødinger. Dette forventer elever som tar førerkort at instruktøren skal kunne.

Dag 2 (6. februar klokken 9-16), Trafikalt instruktørkurs førstehjelp:
Hovedinstruktøren går gjennom instruktørens rolle. Deltagerne gjennomfører sine framføringer og får veiledning og tilbakemelding fra hovedinstruktør og de andre deltagerne.

 

0
Delinger