Kurs og arrangementer

ATL tilbyr kurs, fagdager og seminarer innen det trafikkfaglige og skoledrift. Har du kursønsker? Send oss gjerne forslag til kurs@atl.no!

Disse kursene jobber vi med:

  • Faglig leders plikter
  • Vurdering- og veiledningskompetanse
  • HMS-kurs for ledere
  • Hjem
  • Kurs
  • Trafikalt instruktørkurs i Førstehjelp
Informasjon
02. april 11:00
03. april 16:00

Trafikalt instruktørkurs i Førstehjelp

Skjermbilde L

Instruktørkurs i Førstehjelp for deg som skal undervise Trafikalt Grunnkurs

Vi utdanner instruktører som kan undervise i førstehjelpsdelen på Trafikalt grunnkurs. Dette er et 12-timers instruktørkurs holdt av en godkjent hovedinstruktør i Trafikalt Instruktørkurs Førstehjelp (TGFI). Kurset går over to dager og kvalifisere deltakerne til å undervise i Førstehjelp på Trafikalt Grunnkurs (TGF), etter utdanningskrav til Trafikklære fra Vegdirektoratet. Alle som underviser i Førstehjelp på Trafikalt Grunnkurs, må ha gjennomgått dette kurset. Kurset er godkjent og utviklet av Norsk Førstehjelpsråd og i henhold til gjeldende retningslinjer.

KURSINNHOLD
Dag 1 (6 timer)
Hovedinstruktøren går gjennom kurset i sin helhet slik det skal gjennomføres for elever, gir tips og beskriver metodikken. Fordeling av framføringsoppgaver for neste dag. I tillegg går hovedinstruktør gjennom hjerte- og lungeredning, akutte skader og blødninger. Dette forventer elever som tar førerkort at instruktøren skal kunne.
Dag 2 (6 timer)
Hovedinstruktøren går gjennom instruktørens rolle. Deltagerne gjennomfører sine fremføringer og får veiledning og tilbakemelding fra hovedinstruktør og de andre deltagerne.

Påmelding
www.rodekorsforstehjelp.no eller direkte til kontaktperson:
kerstin@rodekorsforstehjelp.no tlf. 975 81 560

Bindende påmelding. Ingen refusjon ved avbestilling senere enn 3 uker før kursstart. Kursmateriell sendes ut på forhånd og det forventes at deltagerne har satt seg inn i dette. Kurset arrangeres ved minimum 5 påmeldte. Det er maks 10 deltakere per kurs. For grupper på 5-10 personer

Pris
kr 4500,-  

Varighet
OSLO 2. - 3. april 2019
2. april kl. 11-18
3. april kl. 9-16
12 timers TGFI

Sted
Chr. Kroghs gt.15, 0186 Oslo

Skjermbilde TGI

Kart


Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Ryensvingen 15, 0680 Oslo

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901
ATLs Interessekontor SA: Org nr. 950 982 527

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger