Styreleder i Veteranklubben Anton Mittet introduserer ATLs administrerende direktør Torgeir Abusdal

Veteranklubbens årlige møte

De er trafikklærere, eiere og faglige ledere – noen er enda yrkesaktive, mens andre har lagt jobben på hylla. Felles for alle er det brennende engasjementet for trafikkopplæring og -sikkerhet.

ATLs Veteranklubb holder årlig veterantreff hvor formålet er å dele faglige fellesinteresser og ivareta det sosiale. Fra 31. august til 2. september var det igjen tid for å møtes. Det ble tur til Ekebergparken og lunsj på Ekebergrestauranten. Teaterkveld ble det også tid til. Styremøtet gikk sin vante gang med festmiddag på kvelden.

Fredag var Torgeir Abusdal, ATLs administrerende direktør, invitert for å fortelle om organisasjonens nåtid og framtid. Mange temaer ble gjennomgått og det ble åpnet for diskusjoner.

De rundt 40 veteranene var en engasjert gjeng som stilte spørsmål og var interessert i framtiden til organisasjonen de selv har vært med på å bygge. De var opptatt av hva ATLs administrasjon og styre jobber med og hva framtiden vil bringe. Styreleder Anton Mittet startet med å fortelle hvorfor han hadde invitert Torgeir til møtet, og ga så ordet videre.

Det ble blant annet lagt vekt på hva ATL gjør for å synliggjøre seg blant de unge, fokus på medlemmene og å rette seg mot den digitale framtiden. Veteranene virket interessert i informasjonen fra administrerende direktør, og Veteranklubbens styreleder Anton avsluttet møtet med å fortelle at han var svært fornøyd med innblikket de fikk i hva som er på planen framover.

ATLs Veteranklubb er viktig og verdifull
ATLs Veteranklubb har en viktig rolle slik at de som har hatt et langt liv i bransjen også har en arena når de trekker seg tilbake fra yrkeslivet. Interesse og engasjement er jo ikke noe som opphører når man når en bestemt alder.

For ATL er det også verdifullt å få innspill og synspunkter fra de som har rikelig med erfaring fra bransjen.

– Min opplevelse av møtet med Veteranklubben er at den består av mange reflekterte mennesker som ikke bare tenker på hva som har vært, men har engasjement og oppfatninger om fremtidens trafikkopplæring og hva ATL bør arbeide med fremover, fortalte Torgeir.

Medlemmer i ATL kan etter fylte 55 år melde seg inn i Veteranklubben dersom de har drevet egen skole, vært medeier eller daglig leder i minst 15 år, eller vært yrkesaktiv i minst 20 år. Dessuten kan gjenlevende ektefelle eller samboer av ATL-medlem opptas som medlem og personer som gjennom lang tid har vært spesielt knyttet til ATL eller Veteranklubben. ATL sentralt sponser også Veteranklubben hvert år med en sum penger. Du kan lese mer om medlemskap her.

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Ryensvingen 15, 0680 Oslo

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901
ATLs Interessekontor SA: Org nr. 950 982 527

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger