TABSgo er lansert

TABSgo er lansert

Med TABSgo blir det enkelt for trafikklærere å knytte teori til praksis.

TABSgo er enkle og pedagogiske videoer knyttet til elevkortet og opplæringen på trinn 2 og 3, og produktet er nå klart for alle som bruker TABS. TABSgo er et digitalt verktøy knyttet opp mot læreplanen og er et supplement til trafikklæreren. Elevene kan både forberede seg før kjøretimen og reflektere i etterkant. Animasjoner og filmsnutter kan ses så mange ganger de ønsker ut i fra behov og hvor de er i opplæringen.
 
– Dette er et godt støtteverktøy for lærer, elev og den som skal bidra med mengdetrening, sier ATLs fagkonsulent Ellen Ramstad.
 
 
 
Du kan teste gratis
For at alle skal få testet tjenesten skikkelig er TABSgo gratis i 30 dager etter at det er aktivert på din skole (gjelder ut 2017). Det betyr altså at skolen ikke blir belastet for salg av TABSgo som skjer i de 30 dagene etter at skolen har aktivert produktet. Elevene beholder tilgangen til produktet også etter gratisperioden.
 
 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Ryensvingen 15, 0680 Oslo

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901
ATLs Interessekontor SA: Org nr. 950 982 527

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger