Ny tungbilkonsulent

Ny tungbilkonsulent

ATL har vært uten en egen tungbilkonsulent en stund nå, og det har vært et ønske å få mer kompetanse på dette viktige feltet inn i organisasjonen igjen. Vi engasjerer nå Tom Are Salberg ved Salberg Kjøreskole på konsulentbasis slik at vi nå har tilgang til god kompetanse.

Tom Are er godt kjent i bransjen og har klare meninger om det som rører seg innenfor fagfeltet. Han vil representere ATL i forskjellige organer og arbeidsgrupper, samt besvare henvendelser fra medlemmer, myndigheter eller media.

tom are salberg

Salberg vil påta seg en rekke arbeidsoppgaver slik som å levere innspill ved høringer, planlegge kurs og organisere fagsamlinger. I tillegg vil fokuset på trafikkskolene som har opplæring på tunge kjøretøy nå bli større.

Har du tips eller ideer til hva som bør jobbes mer med på dette feltet? Ta gjerne kontakt med administrasjonen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Ryensvingen 15, 0680 Oslo

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901
ATLs Interessekontor SA: Org nr. 950 982 527

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger