Spennende modulbasert kursprogram på Rudskogen Motorsenter

Kurs i avansert kjøreteknikk

I samarbeid med OnTrack Event har ATL satt opp et nytt og spennende modulbasert kursprogram på Rudskogen Motorsenter, spesiallaget for trafikklærere.

Programmet er bygget opp av tre trinn, der trinn 1 består av momenttrening i depot og kurve- og seksjonstrening på bane med egne biler. Trinn to vil være banekjøring med Porsche 718 Cayman og består av treningsheat med instruktør i bilen. Det tredje og siste trinnet vil være en racingdag bestående av trening og løpskjøring med Porsche 718 Cayman.

Kursene vil være til stor nytte for trafikklærere som ønsker å lære mer om avansert kjøreteknikk. Det vil jobbes på et høyt fysisk nivå både teoretisk og praktisk. Her vil du kunne kjenne på grensene og bilkontroll, og sette deg inn i hvor effektive de ulike systemene er. Du vil også kunne teste utstyr i bilen i reelle hastigheter og få kjenne på systemenes begrensninger.

Kursene holdes av profesjonelle instruktører som alle har lang erfaring med avansert kjøreteknikk. Instruktørene jobber til daglig med kjøretrening for de som har bilkjøring som jobb, slik som for eksempel politiets og Forsvarets spesialseksjoner. Christian Lauenborg har en lang karriere innen bil- og motorssport, og er Rudskogen Motorsenters sjefsinstruktør og arrangementsansvarlig. Han har bakgrunn fra både racing og kursing, og gleder seg til å se trafikklærerne på Rudskogen.

 

 

Kan brukes som etterutdanning og teambygging
Disse kursene er en fin etterutdanning for trafikklærere som ønsker å lære mer, og vil skape en god sosial ramme for trafikkskolene som blir med.

Det er ingen binding i forhold til hvor mange trinn man deltar på. Etter gjennomføring av trinn 1 er det valgfritt å melde seg på trinn 2 og 3.

 

Trinn 1
11. mars 2019 klokken 9:00-15:00
Du finner program og priser i kurskalenderen vår.

LES MER OM TRINN 1

 

Trinn 2
11. juni 2019 klokken 8:00-12:00
Du finner program og priser i kurskalenderen vår.

LES MER OM TRINN 2

 

Trinn 3
19. august 2019 klokken 10:00-15:45
Du finner program og priser i kurskalenderen vår.

LES MER OM TRINN 3

 

 

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Ryensvingen 15, 0680 Oslo

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901
ATLs Interessekontor SA: Org nr. 950 982 527

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger