• Hjem
  • Aktuelt
  • Hvordan ATL og andre organisasjoner tar ansvar i unntakstilstanden
Hvordan ATL og andre organisasjoner tar ansvar i unntakstilstanden.

Hvordan ATL og andre organisasjoner tar ansvar i unntakstilstanden

Skrevet: torsdag, 26 mars 2020

Alle bedrifter, organisasjoner og enkeltmenneske har et mål om å bidra til å stoppe spredning av smitte i samfunnet, dette er jobb nr 1. Og vi opplever så langt vi kan se og høre at den veien myndighetene har valgt er riktig, vedtakene er basert på vitenskap om hva som er beste medisin for denne situasjonen.

Skrevet av: Per Ove Sercan Husevik, styreleder i ATL

Så opplever vi også at samfunnet har behov for vår kunnskap og vår profesjon, vi utdanner personer som skal ha sitt virke i å holde landet i gang, enten det er transport av matvarer, ambulansesjåfører, buss sjåfører eller lærlinger som skal ha jobb hvor førerkort er en forutsetning og det er nok mange andre som også baserer sitt virke på utdanning fra vår bransje. Slik sett er vår bransje en viktig brikke i å få landet til å komme tilbake med fullkraft når denne pandemien er over.

Og det er med bakgrunn i dette at vi tar ansvar og informerer våre myndigheter om hvilket viktig bidrag bransjen og den enkelte trafikklærer faktisk gir, derfor ber vi om at det blir vurdert om vi kan starte opplæring innen enkelte klasser som: Tungbil, Mc, Moped eller Snøscooter. Ikke for at en enkelt skole skal tjene mer penger, men for at vi er med å bidra til fellesskapet samtidig som vi utdanner personer til det viktige samfunnsoppdraget i den pågående krise og etter krisen er over. Forutsetningen for å starte opplæring vil og skal alltid være basert på vitenskap om at smittevern blir i varetatt.

Vi er alle i en tøff og vanskelig tid, ta vare på hverandre og så kommer vi sterkt tilbake.

 

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger