Reagerer på forslag til nye læreplaner

Reagerer på forslag til nye læreplaner

ATL har, sammen med flere andre organisasjoner, reagert kraftig på Utdanningsdirektoratets skisse til nye læreplaner i grunnskolen. Nå går flere organisasjoner, inkludert ATL, sammen om en felles uttalelse.

Har den som skal låne bilen din gyldig førerkort?

Har den som skal låne bilen din gyldig førerkort?

Bildeling har blitt stadig mer populært. Men før du aksepterer en mulig leietaker, må du sjekke om han eller hun har gyldig førerkort.

Motivasjon i undervisningen

Motivasjon i undervisningen

Torsdag 8. november fant den årlige motivasjonskonferansen sted på Universitetet i Sørøst-Norge. Selvbestemmelsesteorien var utgangspunktet for konferansen, en motivasjonsteori med et bredt nedslagsfelt både nasjonalt og internasjonalt.

Tjente millioner på ulovlig oppkjøring

Tjente millioner på ulovlig oppkjøring

Statens vegvesen i samarbeid med sensorer ved Notodden trafikkstasjon har stoppet omfattende piratvirksomhet. Bare i Notodden tjente piratene rundt 10 millioner på oppkjøringer.

Nesten 4000 nye MC-førere

Nesten 4000 nye MC-førere

Flere eier tung motorsykkel, men antallet som kjører opp holder seg stabilt.

Får eget felt

Får eget felt

Torsdag denne uken får tungtrafikken eget felt mellom Sola Flyplass og Tananger.´Målet med ordningen er å bedre fremkommeligheten for busser og lastebiler.

Fraværsreglene tema for Stortingsmøte

Fraværsreglene tema for Stortingsmøte

Nok en gang har ATL vært i møte på Stortinget. Dagens møte med Roy Steffensen som er leder av forsknings- og undervisningskomiteen samt  Morten Stordalen, medlem i transport og kommunikasjonskomiteen og leder av FrPs bilpolitiske utvalg, var svært vellykket.

Ford Driving Skills for Life

Vellykket ungdomssatsning

I helga gjennomførte nærmere 350 unge sjåfører Fords internasjonale og gratis kjøreopplæringsprogram Ford Driving Skills For Life på Rudskogen Motorsenter. ATL var med som samarbeidsparter, og er storfornøyd med arrangementet.

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Ryensvingen 15, 0680 Oslo

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901
ATLs Interessekontor SA: Org nr. 950 982 527

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.