Hektisk møtevirksomhet på Stortinget

Hektisk møtevirksomhet på Stortinget

ATL har den siste uken hatt flere møter på Stortinget. Temaet har vært rapporten fra Statens vegvesen som tar til orde for å kutte førerprøvetilbudet kraftig.

ATLs administrerende direktør, Torgeir Abusdal, med Statens vegvesens rapport

Raseringen av førerprøvetilbudet – relevante dokumenter i saken

Under finner du link til viktige dokumenter ATL har produsert i forbindelse med den såkalte TK-reformen.

Besøk på OsloMet: Fremføring av kandidatoppgavene

Besøk på OsloMet: Fremføring av kandidatoppgavene

I rom F106, ved OsloMet, møtte jeg den 15. mai i alt 20 trafikklærerstudenter som hadde invitert ATL til fremføring av egne kandidatoppgaver. Representanter fra Statens vegvesen og flere trafikkskoler var også tilstede. Dette satt kanskje litt ekstra preg på studentene, men gjennomføringen gikk kjempebra for alle de syv gruppene.

Samferdselspolitisk talsmann i FrP, Morten Stordalen og ATL-direktør Torgeir Abusdal

Lange ventetider for førerprøver: På vei mot ny kaossommer

Det går mot nok en sommer med lange ventetider for de som skal kjøre opp. Nye undersøkelser fra ATL viser at problematikken rundt ventetider består. Bransjen fortviler.

Statens vegvesen på ville veier?

Statens vegvesen på ville veier?

I en kronikk forsvarer Statens vegvesen nedleggelsen av førerprøvetilbud og nedleggelsen av stasjoner rundt om i Norge. Det blir nesten parodisk når forsvarstalen for tidenes kuttpakke er at det skal øke trafikksikkerheten.

Vellykket landsmøte

Vellykket landsmøte

10. mai møttes forventningsfulle ATL-medlemmer til årets landsmøte. Landsmøtet ble holdt på Color Fantasy, før deltakerne på Trafikklærerdagen til sjøs dro videre til Kiel.

Ingen skal dø av rus i trafikken

Ingen skal dø av rus i trafikken

For ellevte året på rad har «Ung i trafikken – ingen venner å miste» invitert ungdom på videregående skoler rundt om i landet til konkurransen DeathTrip. Årets finale ble avholdt i en fullstappet sal på Saga Kino i Oslo 7. mai.

Ny tungbilkonsulent i ATL

Ny tungbilkonsulent i ATL

Cecilie Båfjord har nå blitt ansatt som ny tungbilkonsulent i ATL, etter at Tom Are Salberg valgte å trekke seg tilbake grunnet arbeidsmengde ved egen trafikkskole.

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Ryensvingen 15, 0680 Oslo

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.