Samferdselspolitisk talsmann i FrP, Morten Stordalen og ATL-direktør Torgeir Abusdal

Lange ventetider for førerprøver: På vei mot ny kaossommer

Det går mot nok en sommer med lange ventetider for de som skal kjøre opp. Nye undersøkelser fra ATL viser at problematikken rundt ventetider består. Bransjen fortviler.

Statens vegvesen på ville veier?

Statens vegvesen på ville veier?

I en kronikk forsvarer Statens vegvesen nedleggelsen av førerprøvetilbud og nedleggelsen av stasjoner rundt om i Norge. Det blir nesten parodisk når forsvarstalen for tidenes kuttpakke er at det skal øke trafikksikkerheten.

Vellykket landsmøte

Vellykket landsmøte

10. mai møttes forventningsfulle ATL-medlemmer til årets landsmøte. Landsmøtet ble holdt på Color Fantasy, før deltakerne på Trafikklærerdagen til sjøs dro videre til Kiel.

Ingen skal dø av rus i trafikken

Ingen skal dø av rus i trafikken

For ellevte året på rad har «Ung i trafikken – ingen venner å miste» invitert ungdom på videregående skoler rundt om i landet til konkurransen DeathTrip. Årets finale ble avholdt i en fullstappet sal på Saga Kino i Oslo 7. mai.

Ny tungbilkonsulent i ATL

Ny tungbilkonsulent i ATL

Cecilie Båfjord har nå blitt ansatt som ny tungbilkonsulent i ATL, etter at Tom Are Salberg valgte å trekke seg tilbake grunnet arbeidsmengde ved egen trafikkskole.

En bauta innen trafikksikkerhet har gått bort

En bauta innen trafikksikkerhet har gått bort

Veidirektør Terje Moe Gustavsen døde etter kort tids sykeleie lørdag.

Høring om fraværsreglene

Høring om fraværsreglene

Regjeringen foreslår at sikkerhetskurs på bane og enkelte andre deler av trafikkopplæringen blir ansett som godkjent fravær.

ATLs analyse av Capgemini-rapporten

ATLs analyse av Capgemini-rapporten

ATL har i dag sendt Statens vegvesen vår rapport vedrørende Capgemini sin områdegjennomgang av Trafikant og kjøretøyområdet. I tillegg står en rekke politikere på mottakerlista.

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Ryensvingen 15, 0680 Oslo

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901
ATLs Interessekontor SA: Org nr. 950 982 527

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.